torstai 14. toukokuuta 2015

Mätsärissä

Heipä hei!

Tänään lähettiin Sodankylään mätsäreihin. Huomattiin lehdestä ja eipä meillä ollut muuta tekemistä niin lähettiin sitten sinne. :-)  Match shown järjesti Sodankylän karvakuonot ry. mätsäri oli todella hyvin järjestetty, kehät toimivat todella hyvin ja mukavat kehäsihteerit ja talkoolaiset . Ponku käyttäytyi jälleen kerran hyvin. Tosin taas korvat luimussa, mutta minkäs teet. Ainoa huono puoli oli se, että koko ajan satoi kaatamalla vettä!Osallistuttiin lapsi ja koiraan, Pieniin aikuisiin ja Äijä ja koiraan. Mätsäreissä oli porukkaa aika vähän pienissä aikuisissa osallistujia oli vain 8kpl. Lapsi ja koirassa n. 12 kpl ja Äijä ja koirassa n. 8kpl.

Ensin oli Äijä ja koira. Siellä otettiin pareittain ja Ponku ei päässyt jatkoon, kun oli  vitsin mittauskepukka jolla mitattiin säkä. Ponkuhan ei moisiin ole tottunut joten alkoi arkailemaan siinä...
Noh, hyvää harjoitusta ainakin!

Sen jälkeen oli lapsi ja koira. Lapsi ja koirassa meni todella hyvin ja me ylsimme sijalle 2!  Siellä oli jaettu kahteen ryhmään pienenpiin ja isompiin. (me oltiin isommissa)

Ja sen jälkeen oli pienet aikuiset. Tällä koirakerholla oli käytössä sininen ja keltainen nauha. Keltainen nauha oli parempi. Meillä oli vastassa Australian töpöhäntäinen paimenkoira (tai joku sen tapainen) ja meidän pienoinen sai keltaisen nauhan! Sitten oli keltaisten saaneiden vuoro ja oli taattu sijoittuminen kun oli vain neljä koiraa. Aattelin heti, että ollaan neljänsiä, mutta eipäs oltukkaan. Nimittäin me voitettiin!!!!! Ja tämähän tarkoittaa sitä että BIS kehä odottaa!

BIS kehässä kaikki kuusi sijoittuivat ja neljä parasta sai pokaalin. Ajattelin, että  mehän ollaan sitten juuri viides, mutta tuomarit tykkäsivät niin paljon Pokosta, että sijoittivat neljänneksi!!!!!! T oli Pokon toinen BIS sijoittuminen.

lopputulos kokonaisuudessaan;
 Äijä ja koira ei sijoitusta, Lapsi ja koira 2 , pienet keltaiset aikuiset 1 ja BIS 4.
Tämähän oli Ponkun toinen BIS sijoittuminen ♥.
Voi tuota pientä kun se on aina niin reipas!♥
Lapsi ja koira pokaali

BIS pokaali

kaikki palkinnot



Yli huomenna onkin sitten ihan vuoden ensinmäiset viralliset näyttelyt! Voi että on taas kiva alottaa näyttelykausi :-).  RN:ssä tuomarina Perttu Stålhberg joka ei ole ennen Pokoa arvostellut.

Ponku ja kirjurinsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)