lauantai 18. heinäkuuta 2015

Erinomainen reissu Kemin KVseen!

Heissaan!

Tänään kävimme Kemin KVssa. Paikkana sama kuin viimevuonna eli Sauvosaaren urheilukenttä. Ruohopohjainen kenttä kyseessä. Ponku esiintyi ihan hyvin kehässä, mutta paremmin olisi voinut esiintyä.Joskus on esiintynyt paljonkin paremmin. Ruoholla Ponku tykkää olla paremmin kuin asfaltilla tai soralla. Tuomari oli Katarzyna Fiszon ja hän on kotoisin Puolasta. Ponku käyttäytyi tietenkin hyvin, kun oli naistuomari. :) Taitaa tuo koirakin olla vähän (ihan vähän) puolueellinen!
Paikalle oli ilmoitettu kahdeksan gööttiä ja kaikki oli paikalla. Viimevuonna paikalla oli vain kolme gööttiä joten siihen nähden paljon enenmän gööttejä oli tänään. Vain kaksi urosta ja kuusi narttua.

Ensin pyörähdetiin avoimessa luokassa ja kun kuului koira saa erinomaisen niin heti tuli onnenkyynel. Siinä kehän jälkeen sitten purskahdin ihan itkemään. Viho viimein se eri sieltä saatiin. Eihän tämä tähän jäänyt....

Heti juuri toivuttuani onnenitkusta mentiin paras uros kehään ja tuomari sanoi mulle the first joten voitettiin paras uros kehä! Ajattelin ensin että valioluokan uros voittaa mutta ei. Meidän pötkylähän se sen voitti ♥. Samalla kehäsihteeri huusi että koira saa SERTin ja CABCIBin ja tämä tuli ihan suurena yllätyksenä. Ajattelin että eihän täältä ny mitään ruusukkeita saada mutta niinpäs niitä rusukkeita sitten vihdoin alkoi tulemaan.♥

Lopuksi vielä valittiin ROP ja VSP eli rotunsa paras ja vastakkaisen sukupuolen paras. Saatiin VSP . Eikä muuten huonolle hävitty! ROP koira oli myös sijoittunut ryhmäkehässä.

Elikkäs yhteenvetona Ponku sai viho viimein ERInomaisen kera SERTin eli serfikaatin, CACIBin eli kansainvälisen serfikaatin ,VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras ja kaiken kukkuraksi vielä paras uros!!!♥♥♥ Eli yhteensä saatiin kolme ruuseketta ja pokaalia. Olen todella iloinen ja tälläkin hetkellä pää on pilvissä. :)

                                            AVO ERI 1 SA PU-1 SERT, CACIB ,VSP





Typical expression. Mussle could be a sit wider. Excelent eyes and ears. 
Stong topline. Deep a wide chest. Typical legs.

Arvostelu oli oikein hieno!Pää voisi olla vähän voimakkaampi,
 mutta muuten oli kaikki hyvää ja niin edelleen :)

                                                         ♥ VSP ja ROP pari ♥


Ponku ja kirjoittaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)